Menu Sluiten

De 3 Beste KitchenAid Slowjuicers

Bij het kiezen van een merk en model voor een slowjuicer, moeten de volgende punten in overweging worden genomen.

Stel jezelf eerst de volgende vier vragen

 • Het eerste dat je moet overwegen, is het gebruiksgemak. Sommige slowjuicers zijn moeilijker te gebruiken dan andere modellen. Door de geringe breedte van de vulopening is een langere reinigingstijd en een langere bereidingstijd vereist. De ingrediënten moeten meestal worden gesneden voordat het ze verwerkt kunnen worden.
 • Het is belangrijk om te bedenken welke producten je met een slowjuicer wilt persen. De meeste toestellen zijn ontworpen voor specifieke taken en niet alle juicers hebben hetzelfde perseffect. Veel voorkomende soorten slowjuicers zijn geschikt voor het persen van tarwegras / bladgroente, fruit- en het persen van citrusvruchten. Hoewel veel toestellen zijn uitgerust om alle drie de processen aan te kunnen, kan geen van deze machines alle drie de processen goed aan. Bepaal dus welke groep het belangrijkst voor je is en zoek vervolgens een toestel dat daarvoor gebouwd is.
 • Wat is je budget? Het belangrijkste wat je moet weten is dat de betere slowjuicers duurder zijn. Een zuinigere toestel kan echter nog steeds aan je behoeften voldoen. De hierna volgende besprekingen kunnen je helpen bij het bepalen van de beste sapcentrifuge voor jou. Alle juicers ontwikkelen warmte en oxideren het sap dat ze extraheren tot op zekere hoogte: deze twee “nevenwerkingen” tijdens het persproces kunnen de voedingswaarde van het geëxtraheerde sap vernietigen. Let daarom op de maximale warmte die door de apparatuur wordt gegenereerd

Kitchenaid garandeert dat de slowjuicer die ze verkopen het sap niet boven de 41 ° C verhit. Dit is de kritische temperatuur, waarbij veel voedingsstoffen en mineralen worden vernietigd. Hier introduceren we de drie beste slowjuicers van Kitchenaid. Je bepaalt zelf welke apparatuur het beste aansluit bij je wensen.

De Kitchenaid Artisan slowjuicer

Wat is een KitchenAid Artisan Juicer

Het is een van de nieuwste producten in de kleine productserie van Artisan en wordt gemarkeerd als een belangrijk product. In tegenstelling tot standaard sapcentrifuges die het sap van gehakte groenten en fruit op hoge snelheid produceren zal deze slowjuicer langzamer werken en meer sap kan het produceren met minder luchtbellen en schuim. Door de lage rotatiesnelheid wordt er weinig of geen zuurstof toegevoegd aan het sap waardoor de oxidatie wordt afgeremd

De belangrijkste kenmerken op een rijtje

 • Het toestel is ook uitgerust met een schuimzeef om het sap zo glad mogelijk te maken. Het deksel is voorzien een sluitsysteem zodat je sap kunt bereiden voor een paar dagen en het bewaren in de frigo
 • De constructie van deze slowjuicers komt overeen met de andere apparaten in de serie, ze hebben een gladde “candy apple” coating en een duurzame gegoten metalen behuizing. Door de massieve behuizing komt het gewicht van het toestel op 13,5 kg. Dit zorgt ervoor dat het stevig op het werkblad van je keuken staat.
 • De afneembare onderdelen zijn gemaakt van niet-giftig plastic en inox. Je kunt ze allemaal in de vaatwasser doen om ze na gebruik weer te laten blinken.
 • De speciaal ontworpen invoertrechter aan de bovenkant kan kleine ingrediënten zoals bessen gemakkelijk verwerken zonder ze te verspreiden, en de verplaatsbare lekbak aan de onderkant kan spatten op de machine minimaliseren.
 • Het mes is ingebouwd in de vijzel met schroefdraad. Deze vijzel loopt rond het lemmet en heeft gaten voor de vingers om het stevig vast te zetten.
 • Schuifschakelaars regelen de functies van de machine. Er is maar een snelheid en een omkeerfunctie om een eventuele blokkering op te heffen. De open of gesloten positie van de pulpcontainer bepaalt of de inhoud wordt verdeeld in sap, pulp of een mengsel van beide.

Besluit

Dit is een slowjuicer met een hoge output en je kunt verschillende soorten voedsel proberen. Dankzij de vele slimme functies vallen deze slowjuicers op in vergelijking met een basismodel. Dit is een prachtig ontworpen machine die het meeste uit je ingrediënten kan halen. Het toestel ziet er stijlvol uit en loopt soepel zonder veel lawaai te maken.

De KitchenAidKVJ0111WH voor maximum een liter

Belangrijkste informatie over het toestel

Fruit- en vegetarische dranken zijn rijk aan voedingsstoffen en smaken, en elk slokje kan je gezondheid verbeteren. De KitchenAid Maximum Extraction Juicer voorziet je van meer sap met een handig twee-traps systeem en dit zonder enig voorbereidend werk. De groenten worden eerst gesneden en geplet en daarna langzaam verwerkt tot sap. De sapcentrifuge is bovendien voorzien van een pulpfilter en kan voor elke toepassing gebruikt worden. Er is een zeef voor zacht en hard vruchtvlees, die zeer geschikt is voor gebruik bij harde en zachte groenten en fruit net als voor bladgroenten.

De belangrijkste kenmerken op een rijtje

 • maximaal sap maken is de hoofdfunctie die feilloos uitgevoerd wordt
 • de twee-traps langzame technologie kan fruit en groenten verwerken om de extractie van sap te maximaliseren en tegelijkertijd voorbehandeling en schuimvorming te verminderen
 • de extra brede vulopening en trechter kunnen verschillende maten zacht, hard of bladgroente en fruit verwerken, terwijl voorsnijden tot een minimum wordt beperkt
 • er zijn drie pulpverwerkingsmethoden en een verscheidenheid aan voedingsmiddelen om uit te kiezen, zoals zachte kruiden- en groenten die zorgen voor sap, dikke fruitpuree en zoete jam
 • het apparaat is voorzien van een omkeerbare rotatiefunctie om geblokkeerd voedsel te verwijderen tijdens de extractie
 • het toestel is gemaakt van van kwaliteitsvol gegoten metalen
 • het heeft een stijlvol en compact ontwerp
 • het apparaat is sterk, stabiel en gemakkelijk schoon te maken

Besluit

Het is de ideale slowjuicer voor wie graag experimenteert met alle soorten harde en zachte groenten. Voor echte sapdrinkers die rekening houding met het behoud van alle vitamines, mineralen en anti-oxidanten in hun dagelijkse sapjes.

KitchenAid KSM1JA Juicer

Een eerste evaluatie

Deze KitchenAid slowjuicer is een klein apparaat met een uniek rechtopstaand ontwerp dat er geweldig uitziet op het aanrecht. Het apparaat wordt geleverd met meerdere accessoires, die elk zijn ontworpen om een ​​specifieke taak uit te voeren.

Als je alleen het sapgedeelte wilt, kun je alleen de accessoires kopen die je nodig hebt. Met deze opzetstukken kun je een verscheidenheid aan zachte, harde en bladachtige producten persen. Deze slowjuicer snijdt het product eerst met een scherp mes in stukke en verwerkt ze vervolgens tot sap. Meestal zullen mensen die het “kauwsysteem” nog nooit gebruikten dit proces erg traag vinden.

Andere belangrijke kenmerken van deze slowjuicers op een rijtje

 • niettegenstaande de slowjuicer maar een accessoire is van een groter geheel, is hij toch erg krachtig
 • het toestel gebruikt een eindeloze schroef als uitgangspunt om voedsel en fruit en groenten voorzichtig te verpletteren om ze daarna op het filterrooster te drukken om het vruchtvlees en het sap te scheiden
 • in tegenstelling tot een centrifuge zal deze slowjuicer de structuur van het voedsel niet beschadigen
 • het langzame persproces levert hoogwaardige, krachtige sappen op die rijk zijn aan vitamines en voedingsstoffen die langzamer oxideren en voor langere tijd kunnen worden bewaard
 • KitchenAid biedt drie verschillende maten filters: fijne pulpfilters, die kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld pure sappen te verkrijgen, ideaal voor kruidensappen; grovere pulpfilters zijn meer geschikt voor het maken van sap en tenslotte is er een filter voor het maken van puree of zelfs jam
 • doordat de accessoires veel compacter zijn dan bij een traditionele slowjuicer, bespaart het ook veel ruimte en is het zeer geschikt voor elke keuken.

Besluit

De KitchenAid KSM1JA is een uitstekend apparaat voor beginnende juicers. Hij is compact en kan worden uitgebreid met andere accessoires.

De Beste KitchenAid Slowjuicers:De algemene conclusie

Alle slowjuicers van KitchenAid zijn doordacht en van de hoogste kwaliteit. De toestellen zijn geschikt voor alle soorten sap. Ze hebben een perfecte vormgegeven en zijn geschikt voor een grote verscheidenheid van groenten en fruit. Voor wie een kleine hoeveelheid sap wil, zijn er accessoires voor Kitchenaid keukenrobots. Zo kun je de Artisan foodprocessor uitbreiden tot een perfecte slowjuicer met de gepaste accessoires. Voor de meegeleverde blender KitchenAid-keukenmachine is ook een FPPC-accessoirekit nodig. De meegeleverde KitchenAid blender is eveneens geschikt als slowjuicer voor zacht fruit. Koop deze kit echter alleen als je ook interesse hebt in het gebruik van vleesmolens en groentesnijders. Als je alleen sapproductie beoogt moet je een afzonderlijk toestel kiezen dat enkel dient om je gezonde en lekkere sappen te produceren.