Menu Sluiten

De 3 Beste Philips Slowjuicers

Het persen van vers sap thuis is erg trendy. En met de hier gepresenteerde Philips Slowjuicers wordt het dagelijks zelfgeperste sap maken kinderspel.

Tips voor de aankoop van een Philips slowjuicer

Bij de aankoop van een slowjuicer moet je op deze punten letten:

 • De slowjuicer moet een krachtige motor hebben om het toestel aan te drijven.
 • De juicer moet een goede stabiliteit bieden en de centrifuge moet aan de buitenkant worden omgeven door een stabiele behuizing van of kunststof.
 • Een grote voedergoot bespaart tijd en werk, omdat de groenten en fruit niet voorgesneden hoeven te worden.
 • De pomphouder van slowjuicer moet zeer groot zijn om zoveel mogelijk geperst product in één keer te kunnen verwerken. Dit betekent dat de opvangbak niet constant geleegd hoeft te worden en dat het schoonmaken ook makkelijker is.
 • Een goede vruchtenpers is te herkennen aan de conditie van de pulp. Als de plantenresten droog zijn, is er een maximum aan vloeistof uit de groenten en fruit gehaald. Juicer machines zijn het meest geschikt om snel harde groenten en fruit te verwerken.
 • Antislipvoetjes zorgen voor veilig werken: Om een perfecte grip te garanderen, moeten er stevige antislipvoetjes worden aangebracht, zodat er tijdens het gebruik niets wegglijdt.
 • De apparatuur moet een hoogwaardige afwerking hebben, die ook vrij is van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid, zoals BPA (bisfenol A).
 • De nieuwste sapcentrifuges werken iets langzamer. Dit heeft niets te maken met het feit dat het krachtige apparaten zijn. Het gaat er veeleer omdat ze de groenten en fruit bijzonder voorzichtig te behandelen.

Slow Juicer HR1945/80 van Philips

Een eerste evaluatie

Philips gebruikt bij deze slowjuicer een nieuwe technologie. Micro masticating technologie belooft tot 90% van de voedingsstoffen te behouden.

Met druppelstop heeft Phillips een dop op de HR1945/80 geïnstalleerd, die eenvoudig voor de uitstroomopening naar achteren kan worden geschoven en er daarna geen sap meer op het oppervlak druppelt. De 35x70mm toevoeropening is middelgroot in vergelijking met andere slowjuicers.

Bijzondere kenmerken

De sapcentrifuge is de enige zonder zeef. De zeef is normaal het moeilijkste onderdeel om schoon te maken. Het reinigen van de Philips HR1945/80 slowjuicer is, het moet gezegd, een plezier. Daarnaast is er een voorspoelfunctie en kun je alles in de vaatwasser zetten.

De voor- en nadelen van de HR1945/80

De voordelen:

 • gemakkelijkste reiniging ooit
 • zachte koude persing
 • het toestel isruimtebesparend doordat het maar elf cm breed is
 • er is ook een uitvoering inox

De nadelen:

 • er is maar eenkleine sapcontainer meegeleverd maar je kunt jeeigen kom eronder plaatsen als de gewenste hoeveelheid niet voldoende is)

Philips Viva Cold Press slowjuicer Philips HR1889 Viva

Een eerste evaluatie

Voor wie op zoek is naar een eigentijdse en betaalbare slowjuicer is de Philips HR1889 een indrukwekkende middenklasse machine met een goed doordacht ontwerp. Deze slowjuicers van Philips hebben de reputatie traag te zijn. Maar dit heeft een reden. Het koude persen zorgt voor het behoud van alle vitaminen en mineralen. Maar ondanks het zogenaamde “kurkentrekkermechanisme” levert de Philips in een minuut een vol glas sap. Het toestel combineert een stijlvol ontwerp met een grote functionaliteit. Deze “koude pers” is bij verschillende testen als beste bekroond.

De belangrijkste kenmerken

 • De hoofdbehuizing is zwart en smal in de breedte, met zilveren details en een door een knop geactiveerde activatie.
 • De extra grote, doorzichtige toevoergoot geeft de sapcentrifuge een eigentijdse uitstraling en perst ongesneden appels of andere vruchten tot sap. Daardoor ben je minder tijd kwijt aan de voorbereiding.
 • Elk deel van het persgedeelde past in elkaar en sluit stevig aan op het hoofdgedeelte.
 • De ‘armen’ van slowjuicers voelen vaak wiebelig aan bij het aanpakken van hardere ingrediënten zoals wortelen. Maar dat is niet het geval bij de Philips, die net zo gemakkelijk vaste groente nals kleine groene boerenkool perst.
 • Er is een terugdraai-functie wat handig is zijn voor het losmaken van eventuele hardnekkig vastzittende stukken groente of fruit.

De voor- en nadelen van de Philips HR1889 Viva

De voordelen:

 • Je beschikt over twee opvangcontainers, een voor het opvangen van pulp en een andere voor het sap dat een liter inhoud heeft. Deze kan heeft nuttige maataanduidingen.
 • Beide potjes passen in de bestaande voet van de sapcentrifuge, dus als de machine eenmaal in elkaar is gezet, hoef je geen ruimte meer te maken op je werkblad.
 • Er zit een kraan op de tuit om te voorkomen dat het sap druppelt als je klaar bent om de sapcontainer te verwijderen,
 • Alle onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, veilig te hanteren en vaatwasmachinebestendig.

De nadelen:

 • Er worden nergens nadelen vermeld

Conclusie

Als je op zoek bent naar een alledaagse sapcentrifuge die een eigentijdse stijl combineert met een geweldige functionaliteit, dan is de Philips HR1889 Viva een geweldige optie om te overwegen.

De Philips Avance Micromasticating sapcentrifuge HR1947

Een eerste evaluatie

Nauwelijks groter dan een compact koffieapparaat, en net zo stijlvol is de Avance HR1947 juicer in meer dan een opzicht mini. Hij maakt gebruik van micro-masticating technologie om de opbrengst te maximaliseren (tot 90% van uw fruit en groente in het glas), waardoor elke druppel van levensmiddelen, van bladgroen tot noten, wordt uitgeknepen.

Als dat niet genoeg is om zelfs de meest sceptische potentiële sapdrinker aan te trekken, heeft het ook een reinigingsfunctie om de binnenkant vezelvrij te maken als je klaar bent. Alle onderdelen kunnen in minder dan een minuut schoongespoeld worden.

Het ontwerp en de belangrijkste kenmerken

 • Deze slowjuicers ‘kauwen’ de ingrediënten in plaats van te versnipperen en sap te spinnen.
 • Alle onderdelen van de machine die in contact komen met de voedingsgleuf komen samen als een enkele eenheid, die vervolgens in de basis wordt vastgeklemd.
 • Binnenin de sapinstallatie versnippert een roterende schroef het fruit en de groenten, waardoor het vruchtvlees in de bak eronder wordt uitgeworpen. Hier stroomt het sap in de tegenovergestelde richting, waarbij het eerst door een zuiver sap- of een vezelfilter gaat.
 • Deze methode maakt het mogelijk om het sap direct in een glas of in de bijgeleverde beker te persen. Omdat er geen zeef is, zijn er geen onderdelen die verstopt kunnen raken.

Waarom de Philips Avance MicroMasticating sapcentrifuge HR1947 kopen

Als je door eerdere ervaringen met ingewikkelde, moeilijk te reinigen machines toevlucht hebt genomen tot voorverpakte sappen, dan is de Avance het model dat je zeker weg zal lokken van deze schappen van de supermarkt.

Hij is eenvoudig te monteren, te gebruiken en schoon te maken . De Philips Avance HR1947 neemt vooral weinig ruimte in beslag in een keuken. Naast een beetje moeite om wat fruit en groente door de vrij een smalle te duwen is het een vrij perfecte slowjuicer voor elk huishouden.

Conclusie

Minimaal geknoei, minimaal gedoe, maar veel sap. Als je naar een gezonde levensstijl neigt, dan is deze slowjuicer iets voor jou.

Alle slowjuicers van Philips zijn hun geld waard

Het maken van verse sappen thuis in plaats van het kopen van te gesuikerde en vitaminearme TetraPack-sappen wordt steeds populairder. En dit is duidelijk ook niet onopgemerkt gebleven door Philips. Slowjuicers, die het sap bijzonder voorzichtig uit de vrucht halen, worden als bijzonder goed beschouwd. Dit komt omdat de sappen veel van de waardevolle vitaminen uit de vrucht behouden. Alle toestellen bieden de sapkwaliteit die de consument van een langzame sapcentrifuge verwacht. De sapopbrengst is echter met haar 90% heel hoog. Ook stevigere groenten als de pompoen geven een goed resultaat. De chique uitstraling en de eenvoudige reiniging maken deze machines echt aantrekkelijk.