Menu Sluiten

De 3 Beste Princess Slowjuicers

Met het huidige levenstempo is er een toenemende behoefte aan gezonde eetgewoonten. Dit betekent sporten, vermijden van excessen en vooral een evenwichtige voeding.

Maar het tempo van het leven zelf betekent dat je bijna nooit tijd hebt om te koken. Vaak heb je het zo druk dat je thuis nauwelijks een kopje koffie kunt drinken voordat je je naar je werk haast.

Om al deze problemen op te lossen en de perfecte aanvulling op je levensstijl te zijn, zijn slowjuicers de perfecte apparaten om je ontbijt in enkele minuten klaar te maken en je eetgewoonten drastisch en moeiteloos te verbeteren.

De eenvoudige en vrij compacte toestellen van Princess zijn geschikt voor elk type keuken. Ze zijn gemakkelijk in het gebruik zodat je altijd je favoriete sappen bij de hand hebt en ze thuis kunt opdrinken voor je vertrekt. Ze zijn altijd vers, puur en natuurlijk.

Afhankelijk van wat je met je slowjuicer wilt doen, zal de keuze niet hetzelfde zijn. Vaak moet je rekening houden met vele kenmerken zoals het gewicht en de grootte van het apparaat, wat noodzakelijk is om een idee te hebben van de toekomstige plaats in je keuken. Het moet gemakkelijk op te bergen zijn. Een zwaar apparaat is niet 100% een teken van betere kwaliteit dan een lichter apparaat.

Natuurlijk, hoe sneller de montage en demontage, hoe minder tijd je verliest in de keuken voor het onderhoud van de slowjuicer. Er zijn ook zelfreinigende slowjuicers die je tijd kunnen laten besparen. Maar ze passen niet noodzakelijkerwijs in je budget, waaraan je aankoop moet worden aangepast. De slowjuicers van Princess zitten in de lagere en middenklasse wat de prijs betref.

De Princess 202041 VitaPure slowjuicer

Een eerste indruk

Het eerste wat opvalt aan de Princesse VitaPure is dat deze is uitgerust met een stille high-performance motor, wat twee zeer belangrijke voordelen betekent voor je maximale comfort. Aan de ene kant is het feit dat het bijna geen lawaai veroorzaakt een opluchting voor onze ochtenden om rustig te zijn en zonder dat tumult van geluiden die je met tegenzin doen ontwaken. Aan de andere kant zorgt de hoge prestatie voor onberispelijk werk, een fijne en romige massa, een correcte vermaling van de groenten en vruchten die voor voedzame sappen zorgt.

Belangrijkste kenmerken op een rijtje

 • De slowjuicer heeft een omgekeerde functie, speciaal ontworpen om verstopping te voorkomen. Als je stukken iets te groot en te hard gesneden hebt en de messen van de machine hebben problemen, dan is dit het moment waarop deze functie wordt geactiveerd.
 • De oververhittingsbeveiliging is ideaal om de juicer soepel te laten werken bij hoge werkeisen zonder ooit heet te worden.
 • Voor absoluut gebruikscomfort zijn alle onderdelen afneembaar, zodat ze elke keer zonder problemen gereinigd kunnen worden. Nog beter, gewoon afspoelen en de afzuiger zal perfect zijn. Het is niet nodig om chemicaliën te gebruiken.
 • Dit is een extractor die werkt met het zogenaamde extractiesysteem dat zich onderscheidt van de centrifugale mechanica doordat het meer gebruik maakt van de eigenschappen van het fruit en de groenten, waardoor de oxidatie tijdens het maalproces wordt verminderd en de vitaminen beter behouden blijven.
 • De slowjuicers zijn ideaal voor multitaskers. Terwijl ze nog met andere zaken bezig zijn werkt dit apparaat je gezonde en evenwijdige voeding verder af.
 • voor de gebruiker van deze 21e eeuw, multitasking en in een haast, met vele projecten en met de behoefte aan een ideale aanvulling die snel en efficiënt zijn behoeften aan evenwichtige voeding oplost.

De belangrijkste voordelen van deze slowjuicers

 • Het loopt verrassend rustig, zoals weinig andere machines in hetzelfde gamma, wat zeer gewaardeerd wordt.
 • Aangezien alle onderdelen uitneembaar zijn, is het schoonmaken een kwestie van minuten, waarbij elk onderdeel met een borstel afwisselend onder de kraan wordt geplaatst om de meest ontoegankelijke hoeken te bereiken voor een diepere reiniging.
 • Het maakt optimaal gebruik van alle soorten fruit en groenten, ongeacht hun soort, wat leidt tot een compact en zeer gereduceerd vruchtvlees, zeer comfortabel voor je tanden en je mond.
 • De verpletterende kracht van deze machine is verbazingwekkend. Of het nu gaat om watermeloenen, sinaasappels, kiwi’s of hele wortelen, niets kan de kracht van deze extractor weerstaan.
 • Het neemt weinig ruimte in beslag in de kamers, waardoor het ideaal is voor elk type keuken. Het is ongeveer de grootte van een normale broodrooster.
 • Het breekwerk is zo fijn dat er zelfs met granaatappelpitten of tijgernootpitten kan worden gewerkt. Of het nu gaat om een klein stuk of een hard stuk, het maakt niet uit. . Alles zal van dezelfde consistentie zijn voor om het te drinken en in enkele seconden de beste eigenschappen van fruit en groenten aan je lichaam te geven

Besluit

Deze slowjuicers zijn Ideaal voor gebruikers die geen tijd te verliezen hebben in de keuken, omdat er geen fruit of groenten (behalve citrusvruchten) hoeven te worden geschild. Je hoeft alleen maar je groenten en fruit te wassen, te knippen en ze toe te voegen aan de machine.

Princess 202043 Slow Juicer

Een eerste evaluatie

Gebruikt de Princess 202043 slowjuicer om te genieten van gezond en lekker fruit- en groentesap. Dankzij de langzame en perfecte afstelling van de perstechniek kunnen groenten en fruit zo geperst worden dat de sapopbrengst hoger is dan bij een centrifugale pers. Bovendien levert het toestel helder en heerlijk sap. De smaak en de vitamines en mineralen blijven volledig behouden. Deze slowjuicer past perfect bij jouw gezonde levensstijl en is gemakkelijk schoon te maken.

De belangrijkste voordelen van deze slowjuicers

 • De geluidsarme motor van deze Princess Slowjuicer zorgt ervoor dat je de slowjuicer altijd aan kunt aanzetten zonder je familie en buren te storen. Door zijn luxe uitstraling kun je hem altijd op de desktop zetten. Het anti-drupapparaat zorgt er ook voor dat er geen druppels van de uitloop vallen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over plakkerige resten op het aanrecht.
 • Met de sapopvangbak van 600 ml vang je genoeg sap op voor drie glazen vers sap. De vruchtvleescontainer kan ook 600 milliliter inhoud bevatten. Het vruchtvlees gooi je gemakkelijk weg, maar je kunt er ook heerlijke dingen van maken. Voeg het vruchtvlees toe aan muffins of zelfgemaakte mueslirepen.
 • Alle onderdelen zijn eenvoudig van de basis te verwijderen en kunnen in de vaatwasser. Dit maakt het schoonmaken van de Princess slowjuicer erg eenvoudig.
 • De slowjuicer perst ook moeiteloos sap uit tarwegras om ’s ochtends een gezonde drank te hebben om te starten.

Het is een perfecte slowjuicer voor wie gezonde sappen wil maken van harde groente- en fruitsoorten, maar ook van bladgroenten en tarwegras. Met dit toestel ben je verzekerd van een vitaminerijke, niet geoxideerde drank voor ‘s morgens en ook als tussendoortje.

De Princess 202042 Juice Center Slowjuicer en Citruspers

Een eerste evaluatie

De Princess Juice Center202042 is een uniek twee-in-een apparaat dat niet alleen een slowjuicer heeft, maar ook een citruspers. Je kunt dit apparaat dus ook gebruiken om vers sap uit alle citrusvruchten te halen.

De belangrijkste kenmerken op een rijtje

 • Met 1 apparaat maak je diverse verse fruit- en groentesappen. De machine is voorzien van een horizontale slowjuicer en heeft dus een horizontale kegel en zeef. Op deze manier kan het vruchtvlees van het sap worden gescheiden, waardoor de vitamines, smaken en voedingsstoffen in het sap zo veel mogelijk behouden blijven.
 • Het toestel is van goede kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken.
 • Het heeft twee aparte kommen voor sap en pulp, wat erg handig is.
 • De machine is relatief groot en daardoor moet je wat meer plaats en ook iets meer budget reserveren voor dit apparaat.
 • Deze slowjuicers hebben een vermogen van 150 watt en draaien met negentig toeren per minuut. Dit is een vrij lage perssnelheid en het zorgt ervoor dat je het sap 72 uur vers kunt houden.
 • De inhoud van het apparaat is 0,4 liter, waardoor het erg compact is. Daarnaast heb je keuze uit twee snelheden en is de opslagtank eenvoudig te verwijderen.
 • Er is een afzonderlijke pers voor citrusvruchten
 • De Princess Juice Center202042 is het ideale toestel voor wie naast de muti-vruchtensappen ook nog eens wil genieten van een gewoon glas sinaasappelsap.